BugOff - Your personal bodyguard

BugOff® tuotesarjan vaatteet ja asusteet antavat tehokasta lisäsuojaa hyttysiä, sääskiä, punkkeja, kärpäsiä, täitä ja kirppuja sekä niiden levittämiä tauteja vastaan. Tuotteet ovat turvallisia koko perheelle ja antavat pysyvää lisäsuojaa hyönteisiä vastaan ekologisesti ja hyönteisiä vahingoittamatta. Tuote karkottaa yli 90 % hyönteisistä vaikuttamalla hyönteisen hajuaistiin.

Tutkimuksista

Repeltec yleisesittely

Miksi valita BugOff?

Lisäsuojaa ötököitä vastaan

Auttamaan pitämään loitolla punkit, hyttyset, kärpäset, täit, kirput, ja monet muut hyönteiset.

Ekologinen ja turvallinen

Vesipohjainen ja ekologinen Repeltec-käsittely ei rasita luontoa eikä ärsytä ihoa.

Kestävä ja pitkäikäinen

Voit pestä vaatteet normaalisti. Käsittely kestää koko vaatteen käyttöiän ajan.

Testattu ja todistettu

Hyönteiskarkotteena käytetty IR3535-teknologia on todettu turvalliseksi käyttäjälle sekä ympäristölle. Lue lisää.

 

 

BugOff tuotteet antavat tehokkaan, näkymättömän, hypoallergeenisen, hajuttoman ja myrkyttömän lisäsuojan hyönteisiä vastaan, joka kestää koko vaatteen käyttöiän ajan. BugOff tuotteet auttavat pitämään loitolla hyttyset, sääsket, punkit, kärpäset, täit ja kirput.


BugOff tuotteet ovat turvallisia käyttäjälleen sekä ympäristölle. Tuote vaikuttaa hyönteisen hajuaistiin eikä vahingoita hyönteisiä.
Repeltec-käsittely on vesipohjainen ja ekologinen eikä näin ollen rasita luontoa.

BugOff -tuotesarja on suunniteltu koko perheelle ja se soveltuu kaikkiin ulkoilma-aktiviteetteihin.

Repeltec-käsitellyt BugOff -tuotteet ovat EPA-hyväksyttyjä (US Environmental Protection Agency) ja soveltuvat käyttöön myös lapsille ja raskaana oleville. Lisätietoa Repeltec käsittelystä löydät Repeltec -sivustolta.

Repeltec käsitellyillä BugOff -vaatteilla hyönteissuoja on ihon lähellä toistuvan voiteen levittämisen sijasta. Hyönteissuoja on näkymätön, ei liukene pesussa ja kestää koko vaatteen käyttöiän ajan.

BugOff tuotteissa on Repeltec® käsittely.

Repeltec hyödyntää markkinoilla jo vuosikymmeniä ollutta IR3535-teknologiaa.

IR3535 on synteettinen aminohappo (Ethyl Butylacetylaminopropionate), jonka on kehittänyt alunperin lääkeyhtiö Merck 1970-luvulla.

IR3535:a on käytetty voidemaisissa- ja spray-hyönteiskarkotteissa jo yli 30 vuoden ajan ja se on todettu turvalliseksi ihmisille (myös lapsille) sekä eläimille ja ympäristölle.