Bugoff.fi verkkosivut (jatkossa “verkkokauppa”) on kehittänyt ja julkaissut suomalainen yritys Logonet Oy (jatkossa “me” tai “yhtiö”). Pyydämme sinua ystävällisesti lukemaan huolellisesti tämän tietosuojaselosteen ennen kuin vierailet verkkokaupassa.


Tässä tietosuojaselosteessa määritellään, miten verkkokaupassa, yhtiön asiakaspalvelussa tai muussa vuorovaikutuksessa yhtiölle antamiasi tietoja käsitellään. Käyttämällä palvelua hyväksyt tämän tietosuojaselosteen ehdot ja annat yhtiölle suostumuksesi käsitellä henkilökohtaisia tietojasi tämän tietosuojaselosteen mukaisesti sekä luovuttaa näitä tietoja kohdassa “Henkilötietojen käyttö” määritellyllä tavalla. Jos et hyväksy henkilötietojen käsittelyä tämän tietosuojaselosteen mukaisesti, sinun ei tule käyttää palvelua.

Jos olet alle 18-vuotias tai alaikäisen omassa asuinmaassasi, pyydä huoltajaasi rekisteröitymään verkkokauppaan puolestasi. Jos olet alle 13-vuotias, sinulla ei ole oikeutta käyttää verkkokauppaa.

Yhtiö pidättää oikeuden kohtuullisesti muuttaa tätä tietosuojaselostetta, joten tarkista sen sisältö säännöllisesti. Yhtiö ilmoittaa sinulle huomattavista muutoksista verkkokaupan kautta. Jos jatkat verkkokaupan käyttöä sen jälkeen, kun tällainen ilmoitus on tehty, katsotaan sinun hyväksyneen muutokset.

Tietojenkerääjä

Logonet Oy
Itälahdenkatu 18 A
00210
Helsinki

Sähköposti: asiakaspalvelu@logonet.com

Henkilötietojen keräämisen tarkoitus

Henkilötietojen kerätään yhtiön ja sen asiakkaiden välisten suhteiden ylläpitämiseen ja kehittämiseen. Henkilötietoja käytetään tunnistamaan asiakkaat verkkokaupassa ja verkkokauppapalvelun aktivoimiseen, toteuttamiseen, ylläpitämiseen ja laskuttamisen sekä informaation ja ilmoitusten tuottamiseen asiakkaalle. Henkilötietoja voidaan käyttää myös suoramarkkinointiin edellyttäen, että olet antanut siihen luvan, sekä väärinkäytösten tutkimiseen ja seuraamiseen.

Henkilötietoja voidaan käyttää myös yhtiön liiketoiminnan ja palvelujen suunnitteluun ja kehittämiseen sekä mittaamaan verkkokaupan asiakasmääriä. Yhtiö voi luovuttaa henkilötietoja niiden tuotemerkkien (ja mahdollisten muiden immateriaalioikeuksien) lisenssinhaltijoille, jotka liittyvät verkkokaupassa myytäviin tuotteisiin. Nämä lisenssinhaltijat saattavat käyttää henkilötietoja omiin suoramarkkinointitarkoituksiinsa.

Rekisterin tietosisältö

Keräämme tyypillisesti sinulta seuraavia tietoja: yhteystietosi, kuten sähköpostiosoitteen, toimitusosoitteen ja muut yhteystiedot, jotka olet antanut yhtiölle. Lisäksi keräämme tiettyjä henkilökohtaisia tietoja liittyen tilauksiisi, kuten maksutiedot, tilatut tuotteet, toimitustavat ja tuotenumerot.

Suhtaudumme vakavasti lasten yksityisyydensuojaan ja suosittelemme vanhempia ja/tai huoltajia ottamaan aina aktiivisen roolin lasten internettoiminnassa. Emme kerää tietoisesti mitään henkilötietoja alle 13-vuotiailta lapsilta ja jos tietoomme tulee, että näin on vahingossa tapahtunut, ryhdymme aina kohtuullisiin toimiin poistaaksemme pikaisesti sellaiset henkilötiedot järjestelmästä.

Säännönmukaiset tietolähteet

Henkilötietosi kerätään kun käytät verkkokauppaa. Lisäksi henkilötietosi saatetaan tallettaa silloin, kun otat yhteyttä yhtiöön sähköpostilla tai jollain muulla vastaavalla tavalla liittyen verkkokauppaan.

Evästeet


Tämä verkkopalvelu hyödyntää evästeitä eli käyttäjän tietokoneeseen tallennettavia pieniä tekstitiedostoja palvelun istunnon hallitsemisessa, kävijäseurannassa ja palvelun käyttäjäkokemuksen muokkaamisessa.


Evästeiden avulla analysoidaan, miten käyttäjä käyttää verkkopalvelua. Evästeiden käyttäjästä tallentamat tiedot sisältävät tunnistetietoja selaimesta, sivuston käytöstä sekä käyttäjän tietokoneen IP-osoitteesta. Käyttäjä voi halutessaan estää evästeiden käytön muuttamalla oman internet-selaimensa asetuksia. Evästeiden käytön estäminen voi kuitenkin vaikuttaa sivuston toimivuuteen.

Käytämme tällä sivustolla Google Analyticsia, joka on Google Inc:n (”Google”) ylläpitämä verkkoanalyysipalvelu. Evästeiden keräämät tämän verkkosivuston käyttöä koskevat tiedot siirretään yleensä Googlen palvelimelle Yhdysvaltoihin ja tallennetaan sinne. Google käyttää näitä tietoja tämän verkkosivuston tarjoajan puolesta analysoidakseen tämän verkkosivuston käyttöä, luodakseen sivuston toimintaa koskevia raportteja ja tarjotakseen muita sivuston käyttöä ja internetin käyttöä vastaavia palveluita sivuston operaattorille. Google ei yhdistä IP-osoitettasi muihin Googlen säilyttämiin tietoihin. Voit tutustua Googlen tietosuojakäytäntöön osoitteessa http://www.google.com/intl/fi/policies/privacy/.

Henkilötietojen käyttö

Lukuun ottamatta yhtiön lisenssikumppaneita/-haltijoita, yhtiö ei normaalisti luovuta henkilötietoja kolmansille osapuolille. Henkilötietoja saatetaan kuitenkin joissain tapauksissa luovuttaa voimassaolevien lakien sallimalla tavalla.

Yhtiö voi käyttää alihankkijoita verkkokaupan toteuttamisessa ja kehittämisessä voidakseen varmistaa verkkokaupan palvelut sinulle. Tässä yhteydessä henkilötiedot saattavat siirtyä alihankkijoille siinä laajuudessa, mikä on tarpeen palvelun toteuttamiseksi, mukaan lukien mutta ei rajoittuen tietojen säilytykseen kolmannen osapuolen ylläpitämällä palvelimella yhtiön toimeksiannosta tai liikennetietojen analysointitarkoituksiin siitä, kuinka käyttäjät käyttävät verkkokauppaa. Tämä voi sisältää tietojen siirtoa EUn/EEAn ulkopuolisiin maihin, joissa ei ehkä ole samanlaisia intimiteettisuoja- ja henkilötietolakeja kuin EUn/EEAn jäsenmaissa. Tällaisia tietojensiirtoja tehdään kuitenkin vain, mikäli ne ovat tarpeen ja siinä määrin kuin suorituskyky tai sopimuksen täyttäminen sinun etusi mukaisesti yhtiön ja kolmannen osapuolen välillä tai yhtiön ja sinun välilläsi vaatii.

Henkilötietojen suoja

Henkilötietoihin on pääsy vain niillä henkilöillä, jotka tarvitsevat niitä täyttääkseen tehtävänsä tämän tietosuojaselosteen mukaisesti ja teknistä ylläpitoa varten. Kaikki henkilökohtaisessa tiedostossa olevat tiedot  suojataan yleisten alan käytäntöjen mukaisesti.

Linkit kolmansien osapuolten sivustoille

Verkkokauppa voi sisältää linkkejä kolmansien osapuolten sivustoille, kuten Twitter ja Facebook. Linkitetyt sivustot eivät ole yhtiön valvonnassa eikä yhtiö vastaa mistään tällaisten kolmansien osapuolten verkkosivustojen sisällöstä tai linkeistä, joita ne voivat sisältää. Jos haluat käydä linkitetyllä sivustolla, yhtiö suosittelee tarkistamaan kyseisten kolmansien osapuolten verkkosivujen tietosuojakäytännöt ja muut sovellettavat ehdot.

Lisätietoja

Jos sinulla on kysyttävää liittyen tietosuojakäytäntöihin, ota yhteyttä osoitteeseen asiakaspalvelu@logonet.com